Tel+34 977 839 209

Bienvenidos!

[:ca]92 Punts Parker pel nostre vi Ranci Mas Plantadeta[:es]92 Punts Parker para nuestro vino Rancio Mas Plantadeta[:]

[:ca]erobertparker1Qui està immers en el món dels vins, qui més qui menys, sap qui és Robert Parker, crític de vi nord-americà considerat un dels més influents del món del vi, el qual va crear la llista Parker on compradors i consumidors de vins poden prendre decisions envers la compra dels mateixos.

 

RancipobleEl passat 29 de juny va ser publicada la llista Parker de vins catalans 2015  per Luis Gutiérrez, que és l’encarregat de fer els tastos dels vins catalans per aquesta prestigiosa llista.

En aquesta llista 2015, la DOQ Priorat ha esta la gran triomfadora.

Per un celler com el nostre totalment familiar fundat al 1910, va ser una gran sorpresa ja que mai ens havíem presentat a aquest tast de vins, però ells mateixos ens van demanar que portéssim una mostra dle nostre vi ranci i així va ser, com, mesos després, vam veure inclòs un dels nostres vins en aquesta llista Parker.

El Mas Plantadeta Vi Ranci Solera de 35 anys ha estat puntuat en aquesta prestigiosa llista amb 92 punts.[:es]Quién está inmerso en el mundo de los vinos, quienes más quienes menos, sabe quién es Robert Parker, crítico de vino norteamericano considerado uno de los más influyentes del mundo del vino, el cual creó la lista Parker que compradores y consumidores de vinos pueden usar para tomar decisiones en la compra de los mismos.

El pasado 29 de junio fue publicada la lista Parker de vinos catalanes 2015 por Luis Gutiérrez, que es el encargado de hacer las catas de los vinos catalanes por esta prestigiosa lista.

En esta lista 2015, la DOQ Priorat fue la grand triunfadora, estas buenas puntuaciones otorgadas a los vinos de la DOQ Priorat ayudarán también a beneficiar al resto del Priorato.

Para una bodega como la nuestra, totalmente familiar y fundada el 1910, fue una gran sorpresa puesto que nunca nos habíamos presentado a esta cata de vinos, pero ellos mismos nos pidieron que trajéramos una muestra de nuestro vino rancio y así fue cómo, meses después, vimos incluido uno de nuestros vinos en esta lista Parker.

El Mas Plantadeta Vino Rancio Solera de 35 años ha sido puntuado en esta prestigiosa lista con 92 puntos.

 

 [:]