Tel+34 977 839 209

Bienvenidos!

[:ca]Nova anyada de Mas d'en Bernat![:es]Nueva añada de Mas d'en Bernat![:]

[:ca]Com ja és habitual per aquestes dates, la nova anyada del nostre vi Mas d'En Bernat ja és al mercat! Després d'una verema marcada per la incertesa del temps, la previsió s'ha complert i hem obtingut un vi amb molta frescor, instensitat i elegància.

Mas d'En Bernat 2016 és un vi 100% de garnatxa elaborat a base de vinyes velles de la Plantadeta, la finca principal del nostre celler. Aquest any hem deixat una mica enrere la fruita optant per una elegància molt agradable. És un vi per gaudir en qualsevol ocasió, us animem a que el tasteu![:es]Cómo va siendo habitual por estas fechas, la nueva añada de nuestro vino Mas d'En Bernat ya esta en el mercado! Después de una vendimia marcada por la incertidumbre del tiempo, la previsión se ha cumplido y hemos obtenido un vino con mucha frescor, intensidad y elegancia.

Mas d'En Bernat 2016 es un vino 100% de garnacha elaborado con base de viñas viejas de la Plantadeta, la finca principal de nuestra bodega. Este año hemos dejado atrás la fruta optando por una elegancia muy agradable. Es un vino para disfrutar en cualquier ocasión. ¡Os animos a que lo probéis![:]