Tel+34 977 839 209

Bienvenidos!

[:ca]Els vins "Plantadeta" estrenen imatge i anyada![:es]Los vinos de "Plantadeta" estrenan imagen y añada[:]

[:ca]Les noves anyades dels vins "Plantadeta" ja estan llestes per a sortir al mercat i a més, enguany, hem renovat la seva imatge amb un canvi d'etiqueta, càpsula i caixa!

En aquest procés de renovació, la gamma principal de vins de Celler Sabaté també ha fet un petit canvi en el nom. Fins a l’actualitat s’anomenava “Mas Plantadeta”, i ara passa a anomenar-se igual que el nom de la finca, Plantadeta. Aquest nom ve donat perquè des dels inicis l’elaboració dels vins Plantadeta han sigut vins d’una sola finca.

La gamma de vins Plantadeta es composada per un vi blanc, de Garnatxa Blanca i Moscatell, un vi amb una criança de 6 mesos i elaborat només amb Garnatxa, i un vi amb una criança de 12 mesos elaborat amb Garnatxa i Carinyena. Els tres vins estrenen anyada.

La nova etiqueta, ha estat renovada en col·laboració amb l’equip de disseny Mènsula Studio (Tarragona), qui ha sabut copsar la idea dels nostres vins i plasmar-la en una imatge fresca i moderna, però mantenint la gentilesa i identitat pròpies de cada vi.

La imatge principal és una gota de vi, que alhora expressa l’esforç, constància i perseverança dels nostres avantpassats, i fa un giny a la nostra finca Plantadeta, la qual queda reflectida en la nova etiqueta. Dins de la gota hi han dibuixades les línies de cota d’una part de la finca.

La càpsula i les caixes dels vins també s'han renovat seguint la mateixa línia.

[:es]Las nuevas añadas de los vinos "Plantadeta" ya están listas para salir al mercado y además, este año, hemos renovado su imagen con un cambio de etiqueta, cápsula y caja!

En este proceso de renovación, la gama principal de vinos de Celler Sabaté también ha hecho un pequeño cambio en el nombre. Hasta la actualidad se denominaba “Mas Plantadeta”, y ahora pasa a denominarse igual que el nombre de la finca, Plantadeta. Este nombre viene dado porque desde los inicios la elaboración de los vinos Plantadeta han sido vinos de una sola finca.

La gama de vinos Plantadeta se compone por un vino blanco, de Garnacha Blanca y Moscatel, un vino con una crianza de 6 meses y elaborado sólo con Garnacha, y un vino con una crianza de 12 meses elaborado con Garnacha y Cariñena. Los tres vinos estrenan añada.

La nueva etiqueta, ha sido renovada en colaboración con el equipo de diseño Ménsula Studio (Tarragona), quien ha sabido coger la idea de nuestros vinos y plasmarla en una imagen fresca y moderna, pero manteniendo la gentileza e identidad propias de cada vino.

La imagen principal es una gota de vino, que a la vez expresa el esfuerzo, constancia y perseverancia de nuestros antepasados, y hace un giño a nuestra finca Plantadeta, la cual queda reflejada en la nueva etiqueta. Dentro de la gota hay dibujadas las líneas de cota de una parte de la finca.

En este proceso también se ha renovado la cápsula y las cajas de los vinos siguiendo la misma línea.

[:]