Tel+34 977 839 209

Bienvenidos!

[:ca]Mas Plantadeta Blanc Roure guardonat amb el Vinari de Bronze[:es]Mas Plantadeta Blanco Roure obtiene el Vinari de Bronce![:]

[:ca]Estem molt contents d'anunciar que el Mas Plantadeta Blanc Roure 2014 ha estat reconegut amb el Vinari de Bronze! Per al nostre celler aquest és un reconeixement més a la nostra feina diària i, més concretament, un reconeixement al nostre blanc que hem elaborat pensant en els nostres consumidors.

Com sabeu es tracta d'un un vi de garnatxa blanca i moscatell. Procedent de vinyes velles nascudes en un sòl calcari i de llicorella. El resultat de l'elaboració és un blanc ben especial, on la garnatxa blanca aporta complexitat i cos i contrasta amb un toc de Moscatell descobrint un vi aromàtic i floral.

Mas Plantadeta Blanc Roure ha obtingut el premi de bronze en la categoria de ‘Blancs de pas per fusta’ dels premis Vinari 2015. Els premis Vinari, que reconeixen als millors vins catalans, van ser lliurats el passat 9 d’octubre en una gala que posava el punt i final de l’edició d’enguany que va arrencar a la primavera amb una convocatòria a tots els cellers catalans. Hi han participat un total de 839 referències de vins emparats a les dotze denominacions d'origen de Catalunya. Deu tastos eliminatoris als territoris de diverses DO durant els mesos de maig, juny i juliol, i un tast final, celebrat el passat 14 de setembre al Celler de Rubí, van donar pas a la gran nit dels vins catalans, en què s'han lliurat 166 guardons als millors vins, entre els quals es troba el Mas Plantadeta Blanc Roure 2014.

[:es]
Estamos muy contentos de anunciar que el Mas Plantadeta Blanco Roure 2014 ha sido reconocido con el Vinari de Bronce! Para nuestra bodega este es un reconocimiento más a nuestro trabajo diario y, más concretamente, un reconocimiento a nuestro blanco que hemos elaborado pensando en nuestros consumidores.

Cómo sabéis se trata de uno un vino de garnacha blanca y moscatel. Procedente de viñas viejas nacidas en un suelo calcáreo y de llicorella. El resultado de la elaboración es un blanco muy especial, donde la garnacha blanca aporta complejidad y cuerpo y contrasta con un toque de Moscatel descubriendo un vino aromático y floral.

Mas Plantadeta Blanco Roure ha obtenido el premio de bronce en la categoría de ‘Blancos de paso por madera’ de los premios Vinari 2015. Los premios Vinari, que reconocen a los mejores vinos catalanes, fueron entregados el pasado 9 de octubre en una gala que ponía el punto y final de la edición de este año que arrancó a la primavera con una convocatoria a todas las bodegas catalanas. Han participado un total de 839 referencias de vinos amparados a las doce denominaciones de origen de Cataluña. Diez catas eliminatorias en los territorios de varias DO durante los meses de mayo, junio y julio, y una cata final, celebrado el pasado 14 de septiembre a la Bodega de Rubí, dieron a la gran noche de los vinos catalanes, en la que se han entregado 166 galardones a los mejores vinos, entre los cuales se encuentra el MasPlantadeta Blanco Roure 2014.

[:]